Μέθοδος “Senteris”

Η Μέθοδος “Senteris”

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ “SENTERIS”, ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Η μέθοδος SENTERIS ειναι δημιουργημένη με τέτοιο τροπο ώστε να μην υπάρξει καμία μορφή εξάρτησης απο όποιον αποφασίσει να την εφαρμόσει. Την μέθοδο SENTERIS μπορεί να την κατανοήσει το ίδιο εύκολα ενα μικρό παιδί, ενας ηλικιωμένος και ένας επιστήμονας και να την εφαρμόσει εργαστηριακά και να καταγράψει αποτελέσματα, τα οποία να μπορούν να επαναληφθούν.

Η μέθοδος SENTERIS χωρίς πολύπλοκες, δυσνόητες ορολογίες δίνει μια σηρά απλών τεχνικών που στόχο έχουν την ενεργοποίηση και διαχείριση των εγκεφαλικών μας δεξιοτήτων.

Την μέθοδο την δημιούργησα με ανώτερο σκοπό τη Φώτιση, αλλά επειδή κάτι τέτοιο μπορεί να διαρκέσει παρα πολύ καιρό, το πώς θα είμαστε εμείς και γενικά η ζωή μας μέχρι να το καταφέρουμε είναι δική μας επιλογή και η μέθοδος SENTERIS μας δίνει την δυνατότητα εφαρμόζοντας την καθημερινά βήμα προς βήμα να ζήσουμε την ζωή που μας αξίζει δημιουργώντας οι ίδιοι την αυριανή μας πραγματικότητα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια παρέχονται όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή ακόμα και μετά από πολλά χρόνια αποχής για διάφορους λόγους να την εφαρμόσουν ξανά, αυτό επιτυγχάνεται με μία σειρά από CD DVD εικονογραφημένες οδηγίες και εγχειρίδιο ολόκληρης της μεθόδου. Το κάθε μάθημα ξεχωριστά έχει τις δικές του εικονογραφημένες οδηγίες με ξεχωριστό φυλλάδιο και όπου και όταν απαιτείται η οδηγίες συνοδεύονται με CD η DVD.

Στα CD και τα DVD βοηθώ τον κάθε ασκούμενο με το παράδειγμά μου να εφαρμόσει σωστά τις τεχνικές βοηθώντας τον οπου χρειάζεται ακόμα και με ψηφιακά εφέ να καταλάβει τι ακριβώς εννοώ ώστε να γίνω απόλυτα κατανοητός στην γνώση που θέλω να του μεταβιβάσω.

Στη φωτογραφία που συνοδεύει αυτό το κείμενο δείχνω όλο το υλικό το οποίο λαμβάνουν οι συμμετέχοντες, επίσης το ίδιο υλικό παρέχεται και στο πακέτο της μεθόδου “SENTERIS” μόνο που έχει επιπλέον ενα βιβλίο και ένα ειδικό DVD προγραμματισμένο αποκλειστικά στο όνομα του κατόχου μέσω του οποίου μεταβιβάζω τις ιδιαίτερες ικανότητες ( μύηση ) εξ αποστάσεως.